Binnenkort beschikbaar!!!

Voercheck | Advies op maat 

Voor honden zonder gezondheidsproblemen.

Wil je weten of het voer dat je nu voert helemaal bij je hond en zijn/ haar behoeften past? Boek dan nu een voercheck, waarbij ik jouw basisvoer onder de loep neemt of dit de basisbehoeften aan micro- en macronutriënten afdekt. Ook vertel ik jou hoe je gezonde toevoegingen kan doen aan je voerplan en hoe je een beetje kan variëren.

Wat gaan we doen?

We kijken samen naar je voedingsroutine en ik controleer de basisvoeding van jouw hond.

Daarna krijg je een uitgebreid verslag van mijn bevindingen en mijn advies. Ook krijg je handige tips en tricks waarmee je direct aan de slag kan.

Voor de voercheck maakt het niet uit of je brokken, nat-/ blikvoer of KVV voert! Daarbij is mijn advies helemaal onafhankelijk van de voermerken, en is het altijd maatwerk voor jou en je hond. Zo past het bij je hond, maar ook bij jou en je budget!

E-mail ondersteuning

Ik geef geen volledige adviezen per email, maar ik snap ook wel dat je soms een paar kleine vragen hebt. Daarom speciaal voor deze kleine vragen de e-mail ondersteuning.

Ik begin altijd met een korte vragenlijst om een beeld te krijgen van jullie situatie. Daarna kan je korte/ kleine vragen stellen via de mail, om zo jouw hond of kat optimaal te kunnen ondersteunen.

Je kunt zowel losse e-mails als 5- en 10-rittenkaarten te boeken.

Let op! alleen voedingsgerelateerde vragen en bij voergerelateerde ziektes en aandoeningen alleen na consult!